OM LESS VEGAS

Less Vegas blev skabt i 2015, som et modsvar på køb-og smid væk kulturen. Det hele startede, som en lille livsstilbutik på Strandvejen i Hellerup med små upcoming designere baseret på slowliving og tidens tendenser.

LESS VEGAS konceptet fik dog hurtigt ben at gå på og idag har den lille butik skiftet sin fysiske lokation ud med et online univers - lessvegas.dk - dannet ud fra idéologien om 'less is more'.

Kernen er stadig passionen for slow living med et bæredygtigt udgangspunkt. Vi tilbyder produkter indenfor mode, kunst og livsstil, som alle er nøje udvalgt, fordi de har MILJØ, KLIMA og SOCIAL ANSVARLIGHED for øje.

I Less Vegas er vores ambition, at vi som webshop og koncept ønsker at bidrage til at forbrugere – og vores kunder får nemmere ved at træffe bæredygtige valg, når de køber nyt. Derfor har vi tre sigtelinjer, som vi bestræber os at forfølge.

Fokus på bæredygtig mode, kunst og livsstil – vi udvælger vores produkter ud fra bæredygtighedsprincipper om klima, miljø og social ansvarlighed. Vi ønsker, at vores leverandører tager stilling – og ser gerne, at de har tilsluttet sig internationale standarder for bæredygtighed som fx FN’s Global Compact (10 principper for ansvarlig virksomhedsførelse).

Fokus på ansvarlig tøjproduktion – og mindre overflod – vi tilskynder at vores leverandører arbejder ansvarligt med deres leverandørkæde og produktionens klimaaftryk.

Fokus på at reducere køb- og smid væk kulturen – vi går efter produkter, der er af en kvalitet, der holder og gerne materialer produceret ud fra konceptet recycle og deadstock.

Vi håber, at du vil være med på rejsen,

Alt det bedste / Less Vegas