BÆREDYGTIG MODE OG DESIGN | FRAGT FRA 35,- GRATIS VED 499,- | 14 DAGES FULD RETURRET | LEVERING 1-3 HVERDAGE
0 total
Tilføjet kurv
  Du har varer i din kurv
  Du har 1 varer i din kurv
  Total
  Om os
  Less Vegas blev skabt i 2015 af ejer Ane Jessen, som et modsvar på køb-og smid væk kulturen og har udviklet sig til at blive en bæredygtig webshop, der sælger mode og design fra små og upcoming brands, der alle har taget et klimavenligt standpunkt. Vi sætter en stor ære i kvalitet og håndværk og vil give vores kunder muligheden for at handle med god samvittighed og en bevidsthed om at jeres køb er produceret under ordentlige gennemsigtige forhold.
  Less Vegas har beliggenhed i smukke omgivelser i Danmarks ældste arrest i Fredensborg, som nu er omdannet til et kreativt fællesskab for bæredygtige virksomheder.
  AOK:
  'Tankerne bag butikken er at skabe en modreaktion til køb-og-smid-væk-kulturen. Derfor er alt i Less Vegas nøje udvalgt af ejeren Ane Jessen, der er uddannet i indretningsdesign, og der er intet masseproduceret, men en del håndlavet design.
  Inspirationen bag sortimentet er hentet i modeverden, hvor Ane Jessen i mange år har haft sin store interesse. Sortimentet er sammensat, så alt på en eller anden måde passer sammen og dermed skaber en fin rød tråd i butikken, som emmer af god stil og personlighed.'

  Foto: Tia Borgsmidt