RETURREGLER

Hos www.lessvegas.dk har du som køber 14 dages fortrydelsesret. Fortrydelsesretten starter fra pågældende dag, hvor køber har modtaget bestilte ordre.
Bemærk:
Overskrides de 14 dages fortrydelsesret kan køber ikke bytte eller returnere købte varer.
Kontakt Less Vegas, hvis du ønsker at gøre brug af din fortrydelsesret.
Når fortrydelsesretten benyttes, skal køber selv betale porto for at sende varen retur til Less Vegas, Tinghusvej 13, 3480 Fredensborg. Vi modtager desværre ikke returvarer, der ikke sendes direkte til adressen.
Fortrydelsesretten kan kun benyttes, hvis varen tilbageleveres i samme stand og mængde, som da køber modtog varen.
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelsen af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse af dette.
Fortrydelsesretten ophører, hvis køber bruger varen på en måde, som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.
Hvis køber fortryder sit køb inden 14 dage tilbagebetales købesummen naturligvis, hvis dette ønskes.
Hvis du ønsker din varer byttet til f.eks. anden størrelse gør vi opmærksom på at du naturligvis må betale for at få leveret dine varer med pågældende fragtfirma ved den ombyttede varer.
Hvis køber fortryder en vare, skal varen sendes til følgende adresse: 
Less Vegas
Tinghusvej 13
3480 Fredensborg
Køber betaler selv fragt for returneringer.
***Bemærk venligst: Returnering sker på købers eget ansvar - sørg derfor altid for at få et tracking nr. på pakken!
OBS: Tydeligt mærket med købers navn, ordrenummer samt kopi af dokumentation for køb af varen.
 
Bemærk venligst: Pakker sendt pr. efterkrav modtages ikke.
VARENS STAND VED RETURNERING
Du hæfter for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord - du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.
Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.
TILBAGEBETALING AF KØBSBELØBET
Når varen er modtaget og godkendt, refunderes købsprisen. I tilfælde af en værdiforingelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.  Vi tilbagebetaler med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion.
I nogle tilfælde ved betaling med debitkort, kan der gå op til 10 dage fra vi tilbagebetaler købsbeløbet til beløbet er frigivet på din konto.
Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.
REKLAMATIONER
Når der handles på www.lessvegas.dk har køber 2 års reklamationsret. Dette betyder, at køber enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.
Der skal reklameres inden rimelig tid efter, at køber har opdaget manglen ved varen. 
Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget.
Hvis køber reklamerer over en vare, skal varen sendes til følgende adresse:
Less Vegas
Tinghusvej 13
3480 Fredensborg
Kontakt venligst Less Vegas inden returnering på mail: info@lessvegas.dk
Når køber returnerer en vare SKAL følgende angives:
- En nøjagtig beskrivelse af fejlen samt kopi af faktura.
OBS: Husk altid at sende varen tilbage i forsvarlig emballage og få en kvittering for afsendelse.